Antechamber


Antechamber - Project Space for Drawing and Other Research 

An antechamber (also known as an anteroom or ante-room) is a smaller room or vestibule serving as an entryway into a larger one. (Wikipedia)

Antechamber åbnede som værksteds – og udstillingsprojekt med fysisk rum i januar 2012 på Strandlodsvej 9f på Amager i København med et udtrykt ønske om at undersøge den kunstneriske proces og alle dens afskygninger fra udøvende kunstneres perspektiv – og udfordre den frihed og de begrænsninger dette perspektiv nødvendigvis måtte medbringe. Siden har Antechamber udforsket det kunstneriske output gennem forlagsvirksomhed, gæstespil (udstillinger i andres regi), og senest med undesøgelsen af Antechamber som netbaseret platform.
Antechamber uden fast fysisk tilholdssted betyder en inversion af de hidtidige forhold. Fra at værkerne indgår i en specifik og insisterende rumlighed, vender Antechamber sig selv på vrangen, og lader projekterne bestemme rummet i en række pop-up udstillinger og arrangementer, hvor rumligheder opstøves og benyttes efter behov.
Antechamber fungerer i dag som en platform med udstillinger, atelierarbejde og kunstneriske eksperimenter, hamstring af materiale og litteratur, forlagsvirksomhed, samtale og konfabulation.
Antechamber – Projekt(rum) for Tegning og Andre Undersøgelserer et kunstnerdrevet projekt initieret af Jeanette Sætre (NO) og Hilda Ekeroth (SE).

Projektet er støttet af Statens Kunstråd, København Kommunes Billedkunstudvalg og Stiftelsen Clara Lachmanns Fond

Et Naturligt Arrangement af Tyngdepunkter eller Scener fra Wilhelm Meisters Trang til Teater

Et Naturligt Arrangement af Tyngdepunkter eller Scener fra Wilhelm Meisters Trang til Teater en udstilling af Jean...